Territori

La gent gran de la Torre de Claramunt celebra la seva festa

Un any més, La Torre de Claramunt va celebrar la Festa de la Gent Gran amb una àmplia programació d’activitats per a les persones de major edat. Des de dijous 5 fins diumenge 8 de maig, els torrenencs van festejar la diada amb diferents activitats d’entreteniment i lleure que van cloure amb el tradicional dinar i el lliurament de les plaques d’agraïment. Enguany, les persones de més edat guardonades van ser tres: Mercedes Llurba Consul, Ramona López García, i Josep Vilanova Ballester.

 

La festa va començar dijous 5 amb una visita al museu de la ràdio Luís del Olmo a Roda de Berà, on els participants van poder conèixer la història i trajectòria del periodista i del món de la ràdio. La sortida va incloure esmorzar i dinar, que va tenir lloc a la masia La Torre del Gall. El divendres 6 de maig al matí la celebració va continuar amb una xerrada sobre salut, i a la tarda la gent gran de La Torre es va reunir per jugar al tradicional Bingo al Pavelló d’esports.

 

L'acte central de la festa va ser el dinar de dissabte – homenatge que es va fer el dissabte al pavelló d'Esport Municipal de Vinçó i que va comptar amb un total de 260 persones entre homenatjats, gent gran i acompanyants. Abans dels reconeixements va haver una actuació del grup playback Llum i Color amb cançons populars actuals i de tota la vida. Seguidament, l'alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba, acompanyat de la regidora de cultura i festes, Anna Madrid, van fer lliurament d'una placa commemorativa als homenatjats. L’alcalde va agrair l’aportació i dedicació al poble de les persones homenatjades. El fi de festa de dissabte el va posar el ball a càrrec del grup Visacos que va tenir lloc al centre social.

 

Com a cloenda de la celebració, diumenge es va celebrar un ball al centre social amb el duet Esquitx.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]