Territori

Quart Primera no actuarà diumenge a Gironella, s’ajorna el concert fins al setembre

Gironella posposa el concert de Quart Primera programat per aquest diumenge. El grup barceloní de pop amb reminiscències folk que lidera Pere Jou no actuarà a la vila en el marc del cicle Culturitza’t pel fet que l’actuació coincidia amb altres actes destacats aquest cap de setmana. Per això, els organitzadors han decidit ajornar l’actuació fins al setembre.

Aquest cap de setmana a Berga se celebren els Quatre Fuets, amb la pujada dels gegants al matí i els Quatre Fuets a la tarda, actes previs patumaires que de ben segur seran molt concorreguts. A més, diumenge a 2/4 de 10 de la nit es juga el partit de futbol corresponen a la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla. El concert estava previst per a les 7 de la tarda a Gironella però per aquestes coincidències s’ha anul·lat.

Les entrades s’abonen

Tothom qui hagi comprat les entrades anticipades pel concert de Quart Primera podrà passar per l’Ajuntament de Gironella per tal que se li abonin.

Proper concert del Culturitza’t

El regidor de Cultura de Gironella, Lluís Vall, ha recordat que després de la supressió de l’actuació de diumenge, la propera cita amb el Culturitza’t serà el diumenge 19 de juny amb Won Trio, en el marc de la mostra Bdegust. I el 26 de juny, cinema a la fresca a les Roques del Pont Vell.

 

La notícia completa a Aquí Berguedà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia