Territori

Comença a Vilanova la campanya de vigilància i prevenció d’incendis forestals

La Policia Local i els Voluntaris de Protecció Civil de Vilanova del Camí han iniciat la Campanya Preventiva de vigilància i prevenció d’incendis forestals 2016 que s’allargarà fins el 15 d’octubre. La campanya consisteix en cobrir durant el dia tota la zona forestal del terme municipal. Els serveis es realitzaran de forma esporàdica en torns de matí i tarda.

 

A banda de la vigilància, també om s’informarà a les persones que es trobin en la zona rural i forestal sobre els perills que comporta fer foc, llençar petards, brutícia o una burilla mal apagada d’una cigarreta al bosc, així com també de les prohibicions i possibles sancions.

 

Tanmateix s’aprofitarà per controlar al bosc la caça furtiva, els abocaments incontrolats i aquells comportaments incívics, és a dir que es denunciarà aquelles persones que infringeixin la normativa vigent en matèria de Medi ambient.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia