Societat

Una persona mor en un accident de trànsit a l'A-2

El sinistre té lloc cap a primera hora de la tarda a l'altura de Ribera d'Ondara

Un tot terreny i un camió es veuen involucrats en el succés

Una persona ha mort aquest dijous a primera hora de la tarda en un accident de trànsit a Ribera d'Ondara (Segarra). En el sinistre s'hi han vist involucrats un cotxe tot terreny i un camió.

Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 528,5 de la carretera A-2 en sentit Barcelona poc després d'un quart de quatre. Per causes que s'estan investigant, els dos vehicles han topat i ha mort el conductor i únic ocupant del tot terreny. La víctma mortal és un home de 76 anys, veí de Sant Cugat del Vallès i nacionalitat espanyola. El conductor del camió ha resultat il·lès.

Algunes informacions apunten que l'automòbil en què viatjava la víctima ha sortit de la via i ha xocat contra la mitjana, per la qual cosa, de moment es desconeix el grau d'implicació que el camió ha tingut en el sinistre.

Els serveis d'emergència s'han desplaçat immediatament a l'indret, però no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

El sinistre ha activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident ha afectat el trànsit a l'A-2, on ha calgut tallar dos dels tres carrils en sentit Barcelona que la via té en aquest punt. Aquesta restricció ha generat 1 quilòmetre de retenció.

La situació s'ha normalitzat poc després d'un quart de nou del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia