Societat

Santpedor acompanya els avis a comprar

La iniciativa serà de copagament, però se subvencionarà si ho dicta Serveis Socials

Amb la idea “d'ajudar la nostra gent gran acompanyant-la a fer la compra o per anar al metge, o també fer que tinguin unes hores de companyia al dia per parlar i relacionar-se”, l'Ajuntament de Santpedor va aprovar en el darrer ple noves prestacions d'ajuda domiciliària.

Es tracta del servei de neteja de la llar, el d'acompanyament i el de relació amb l'entorn, que seran de copagament (7 euros l'hora), tot i que si els Serveis Socials ho dictaminen l'Ajuntament es farà càrrec del cost.

La regidora encarregada de l'àrea, Laura Tarradellas, va explicar que “aprofitant la finalització del contracte vigent amb l'empresa que es feia càrrec del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD), s'ha ampliat la cartera amb noves modalitats que ens ajudaran a millorar l'atenció i la qualitat de vida a la gent gran”. El nou contracte d'adjudicació del SAD té un any de durada amb possibilitat de pròrroga. Tarradellas va relatar que la intenció és “fer una valoració al cap de l'any sobre el seu funcionament i valorar la incorporació de noves prestacions en cas que se'n detecti la necessitat”. L'objectiu final dels canvis, va dir, és “facilitar les condicions objectives perquè les persones grans puguin viure dignament a casa seva el màxim de temps possible, assegurant que la qualitat de vida del seu dia a dia serà bona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia