Societat

Neix la Cavalls del Vent en BTT, de 225 km

Pretén dinamitzar la zona del parc del Cadí-Moixeró a través de turisme d'aventura

La ruta Cavalls del Vent també es pot fer en bicicleta de muntanya. L'empresa Cavalls del Vent i el Parc Natural Cadí-Moixeró han adaptat l'itinerari per tal que les bicicletes de muntanya hi puguin passar. El resultat: una travessa de 225 quilòmetres que uneix refugis i municipis de les comarques del Berguedà, la Cerdanya i l'Alt Urgell, i que rodeja el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Es tracta d'una aventura pensada per als amants de la BTT, que poden triar entre fer la travessa en tres dies o bé en quatre. En qualsevol dels dos casos, l'organització ofereix als ciclistes el mapa de la ruta i el track, assistència mecànica i una guia oficial. A més, l'agència de viatges Pedratour s'encarrega de buscar l'allotjament dels participants.

La Cavalls del Vent en BTT “neix amb l'objectiu de dinamitzar la zona i aportar beneficis a totes les parts que s'hi impliquen”, segons explica Albert Vilana, de l'empresa Cavalls del Vent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia