Territori

La Diputació atorga 390.000 euros a l’Ajuntament de Calaf

El consistori ha aconseguit incrementar un 10% els ajuts que l’ens provincial atorga a través de les Meses de concertació del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”. L’Ajuntament destinarà els diners a cinc projectes que es desenvoluparan durant la

L’adequació de la Sala d’actes municipal, les millores al Pavelló poliesportiu municipal,  la consolidació de l’ermita de Sant Sebastià, la reactivació per a ús temporal dels solars en desús i el projecte dels horts urbans són els cinc projectes pels quals l’Ajuntament de Calaf ha aconseguit una subvenció global de 390.000 euros de la Diputació de Barcelona. Aquests ajuts es vehiculen a través de les Meses de concertació del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”. Es tracta d’una fórmula que permet un pacte bilateral entre les dues corporacions, la provincial i el municipal, per determinar quines són les prioritats inversores per a aquest mandat.

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia