Societat

música

Festival

Els Catarres i Joan Colomo, a Banyoles

El cartell inclou també concerts de Dr. Calypso, Mambo Jambo i Sra. Tomasa

Les festes d'agost de Banyoles d'aquest any, que tindran lloc del 12 al 16 del mes que ve en diversos espais de la ciutat, però sobretot al centre, presenten un potent cartell musical. L'Ajuntament ha donat a conèixer un avançament del programa, del qual destaca el concert del dia 15 a la plaça Major, amb Els Catarres i Mambo Jambo. L'actuació d'Els Catarres a Banyoles serà l'última que facin a les comarques de Girona abans del començament de la seva gira, L'últim adéu, en què la banda vallesana i osonenca s'acomiadarà del públic abans de la seva dissolució. Quant a Mambo Jambo, formació liderada pel saxofonista Dani Nel·lo, es tracta d'un grup que s'ha fet un nom perquè ofereix uns directes molt potents, a base de rock-and-roll i rythm-and- blues. Aquest concert s'ha organitzat amb la col·laboració dels establiments de la plaça i de l'Associació Banyoles Comerç i Turisme. També sobresurten els concerts que protagonitzaran el dia 14 a la Muralla Joan Colomo i Dr. Calypso. Està previst que el de Sant Celoni presenti els temes del seu darrer disc, Sistema, i que els Dr. Calypso –amb un estil totalment diferent, basat en el reggae i l'ska– repassaran la seva ja dilatada trajectòria, començada el 1990 a Barcelona.

El carnaval

Com és habitual, la programació de la festa petita de Banyoles s'ha pensat perquè la puguin gaudir grans i petits, segons afirma l'Ajuntament. Pensant amb un públic eminentment jove, el programa inclou la setena edició del Carnaval d'Estiu, organitzat pel Comitè de Banyolinades, previst pel dia 13. Entre altres propostes, en el carnaval hi haurà una sèrie d'activitats al centre de la ciutat adreçades a la mainada. Per exemple, l'espectacle Avui fem pop, d'Orelles de Xocolata, produït per Temporada Alta i Orella Activa. També hi haurà el gran correfoc del carnaval, ofert per Gàrgoles de Foc, al qual seguirà la Rua nocturna, que portarà el públic del centre al parc de la Draga. Allà està previst un concert a càrrec de Sra. Tomasa, una sorprenent formació barcelonina de músics molt joves que barreja els ritmes electrònics i els llatins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.