Societat

Turisme

Barcelona líder en visitants i pernoctacions hoteleres el mes de juny

L'activitat turística a Catalunya ha crescut un 9% en un any

Les destinacions catalanes són les que atreuen més turistes estrangers a la Península, només superades per les Balears

La ciutat de Barcelona és el punt turístic líder a tot l'Estat espanyol, tant en nombre de visitants com en pernoctacions. Segons l'informe de conjuntura hostalera corresponent al mes de juny fet públic aquest divendres per l'Institut Nacional d'Estadística, la capital catalana va rebre el mes passat 686.313 visitants que van fer 1.745.081 pernoctacions. En el conjunt de Catalunya es van superar els 2 milions de visitants durant el mes de juny i els 6 milions de pernoctacions. Aquestes dades suposen un increment del 9% de l'activitat turística respecte al mes de juny de 2015. Dins de la Península, les destinacions turístiques catalanes són les que atreuen més turistes estrangers (1.244.4411 el mes de juny) i a tot l'Estat només les superen les de les Illes Balears (1.339.973).

En el rànquing dels 10 punts turístics de l'estat amb més turistes i pernoctacions, a més de la ciutat de Barcelona, també hi ha dues destinacions catalanes més: Salou, que ocupa el tercer lloc de l'Estat, amb 169.518 visitants i 869.999 pernoctacions; i Lloret de Mar, amb 143.928 turistes i 542.172 nits d'hotel consumides.

A tot l'Estat, durant el mes de juny es van registrar 34,9 milions de pernoctacions, un 8,9% més que el juny de l'any passat. El turisme procedent de fora d'Espanya ha crescut un 12,6%, mentre que les pernoctacions de residents a l'Estat han augmentat només un 1,3%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia