GANDESA (Terra Alta)

XXII Festa del Vi i VII Jornades Gastronòmiques

Gandesa cita els apassionats pel vi

En aquests temps de globalització i mercats mundials, Gandesa convida a visitar la ciutat, descobrir els vins de la comarca i comprar-los a peu de territori. Aquells que responguin afirmativament, podran passejar per la Mostra de Vins amb DO Terra Alta, un dels principals atractius de la festa perquè permet el contacte directe amb els cellers de la zona, que ofereixen tastos. Durant la festa s'organitzen cursos accelerats de tast i degustacions comentades dels vins guanyadors del concurs de vins amb DO Terra Alta 2009, uns guardons que s'entregaran en el sopar que se celebrarà avui a la nit.

Activitats lúdiques

La voluntat de la comissió organitzadora és «plantar cara a la crisi» i ho fan multiplicant les activitats. Aquests dies s'organitzaran jocs tradicionals, hi haurà una trobada de gegants, es correrà la I Milla Urbana Ciutat de Gandesa, es podrà ballar i també es podrà dinar a la manera tradicional: amb clotxes regades amb un bon vi. Els restaurants Coll del Moro, Rambla, Can Manolo, La Plana, l'hotel Piqué i la fonda Serres, ofereixen menús a preus especials, en les VII Jornades Gastronòmiques.

Del 6 al 8 de novembre. Mostra de vins, al c/ Reis Catòlics. Tiquets per a degustacions de 5 euros o 8 euros. Visites a l'Espai del Vi i de l'Oli i visites guiades per Gandesa.

I a més, bolets

M.J.R.

Coincidint amb la festa del vi se celebraran les Jornades Micològiques de Tardor, amb xerrades sobre les trufes, els bolets medicinals i els bolets i la vegetació. A més, els participants sortiran al bosc i s'exposaran la varietat d'espècies trobades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.