Societat

castellera

El Concurs de Castells recuperarà l'himne dels anys setanta

El Concurs de Castells recupera l'Himne del casteller dels anys setanta per convertir-lo en la cançó oficial d'aquesta edició del certamen, que alhora ampliarà el repertori dels grups de grallers. L'arranjament de les dues noves versions de l'himne original ha anat a càrrec del músic Jordi Molina.

La primera és una versió per a tres veus i timbals que enregistrarà el grup de grallers So Nat, de Tarragona. La segona és una versió pop interpretada per un grup de músics tarragonins i que comptarà amb la veu de Salva Racero, el cantant del grup vendrellenc Lax'n'Busto.

Les noves versions s'enregistraran properament i s'estrenaran el dissabte 10 de setembre, a les dotze del migdia, en l'acte del sorteig de l'ordre d'actuació del Concurs de Castells, que tindrà lloc a l'Antiga Audiència de Tarragona i que serà retransmès per TAC12 i la Xarxa de Televisions Locals.

L'Himne del casteller és una composició del músic i graller vendrellenc Jaume Vidal i Vidal, amb lletra de Josep Maria Calaf i Bernades, que va ser poeta i casteller dels Nens del Vendrell. L'himne es va estrenar el dia 11 d'abril del 1976 a Altafulla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia