Societat

salut

solidaritat

Cursa solidària contra el càncer infantil

El conegut pilot de ral·lis i veí de Canet Joan Pedrero ha iniciat aquesta setmana una cursa solidària en benefici de la lluita contra el càncer infantil. Pedrero ha canviat la moto per una bicicleta per cobrir
en set dies la distància de
1.400 quilòmetres per anar a felicitar el nen Aser Villa, que viu a Espinosa de los Monteros, a Burgos, i tornar al municipi maresmenc dimarts, dia 23. A l'infant, de només 5 anys, li van diagnosticar l'any passat la malaltia, de la qual sortosament s'ha recuperat. El repte del pilot, a través de la plataforma de micromecenatge www.migranodearena.org, serveix per recaptar donacions que es faran arribar a la Fundació Sant Joan de Déu que treballa amb els hospitals i centres de Sant Joan de Déu per investigar i millorar l'atenció de les persones que tenen problemes de salut, sobretot en els àmbits maternoinfantil i de la salut mental. De moment s'han recaptat 15.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.