Societat

Successos

Investiguen la mort d'una dona en un pis de Salou

La policia troba el cos despullat i lligat de mans damunt un matalàs

Els Mossos detenen l'home que va denunciar els fets

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona trobada en un pis de Salou (Tarragonès). A hores d'ara la dona no està identificada i l'autòpsia haurà de determinar si pot haver estat o no una mort criminal. La policia ha detingut un veí de Salou per la seva presumpta relació amb els fets.

El detingut, un veí de Salou de 34 anys i de nacionalitat brasilera, és la mateixa persona que aquest dimarts a la tarda es va presentar a la comissaria dels Mossos per denunciar que hi havia una noia morta al seu domicili.

La víctima hauria estat trobada despullada i lligada de mans amb una peça de roba sobre un matalàs d'un pis del número 15 del carrer Montblanc, al costat del carrer Carles Buigas, la principal zona d'oci nocturn d'aquesta localitat costanera.

La investigació està pendent del resultat de l'autòpsia i totes les línies d'investigació estan obertes, fins i tot la hipòtesi que es tracti d'una mort natural sobrevinguda per un excessiu consum de drogues.

El cos no presentava signes de violència, però, segons fonts properes al cas citades per Efe, s'ha practicat el que es coneix com a detenció tècnica fins que s'aclareixin els detalls del cas.

La investigació també se centra a identificar la dona, que no portava cap documentació a sobre, i els Mossos no confirmen que es tracti d'una prostituta de 28 anys de Lleida, tal com han publicat alguns mitjans.

Segons han confirmat alguns veïns a l'ACN, la policia hauria arribat al pis ahir a la tarda després de rebre l'avís d'aquest individu. Fonts coneixedores del cas han explicat que l'home va explicar als agents que havia conegut la noia la nit anterior, que haurien estat de festa tota la nit i consumint cocaïna, i que després van estar practicant sexe.

Alguns veïns han apuntat que el pis seria de l'home, de nacionalitat brasilera, que la seva dona no hi era i que tenien un fill de nou mesos que no es trobava al pis en el moment dels fets. Els veïns han mostrat la seva sorpresa per aquests fets i han manifestat que no han sentit sorolls ni crits. Segons els veïns, l'aixecament de cadàver s'ha fet cap a les deu de la nit.

L'Àrea d'Investigació Criminal del Camp de Tarragona s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i les circumstàncies de la mort de la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Mor Vicenç Prats Bagué, el carnisser de Palamós que gravava i tocava el violí

SOCIETAT

Quinze consultes més quan s’ampliï el CAP de Can Gibert

girona
canvi climàtic

‘Beryl’ toca terra com a huracà de categoria 1 prop de la costa de Texas

barcelona
SOCIETAT

Comencen setze mesos de treballs del corredor ràpid entre Salt i Girona

SALT / Girona
educació

El retard en les adjudicacions desperta protestes dels sindicats i Educació diu que és “un problema tècnic”

barcelona
Medi AMbient

Mataró descobreix els entorns amb 10 itineraris per anar a peu o amb bicicleta

Mataró
SALUT

Un nou servei escurça l’estada dels nounats a l’Hospital de Can Ruti

Badalona

Dos de cada tres desplaçaments a l’àrea de Barcelona són amb mitjans sostenibles

Barcelona

El projecte de millora del camí de ronda, candidat a rebre un premi europeu

palamós