Societat

Festes i tradicions

Gegants, grallers i correfocs

La popular actriu catalana Lloll Bertran (a la foto) serà la pregonera de la festa major de les Borges Blanques i la mítica banda de rock Boikot farà de cap de cartell dissabte a la matinada. Les activitats destacades començaran aquesta nit amb la representació teatral de la versió femenina de l'obra El florido pensil, a càrrec de les actrius Isabel Rocatti, Roser Batalla, Lloll Bertran, Victòria Pagès i Mireia Portas.

L'endemà, la mateixa Lloll Bertran serà l'encarregada de dur a terme el pregó de festa major (a les 19 hores a la plaça porxada), amb el qual començarà la 34a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges Blanques, en què participaran més d'un centenar de gegants i un miler de geganters. Es preveu que hi assisteixin prop de 6.000 persones.

Diumenge hi haurà una altra cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors, actuacions per als més petits, la missa major cantada per l'Orfeó Terrall i el 39è Concurs de Sardanes (12 h a la plaça porxada), amb la Cobla Vents de Riella. A la tarda, més balls amb l'orquestra Pasarela, l'actuació del grup Mc Kensy's i la popular cursa dels Ornis (22.30 hores,, del carrer Sant Pere).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia