Comença una nova etapa del Centre Juvenil Satèl·lit de Montornès del Vallès

En el marc de les Festes de Sant Joan i a partir de demà a les set de la tarda es duran a terme diverses activitats per a la reinauguració del Centre Juvenil Satèl·lit de Montornès del Vallès.

La redefinició de l'equipament del carrer de la Llibertat com a equipament d'ús exclusiu per a joves és conseqüència de la posada en marxa del Centre Infantil la Peixera, a començament de 2009 al carrer Vallès.

La reinauguració del Centre Juvenil Satèl·lit inclou la posada del mocador de la Festa als Gegants, la cercavila i el pregó d'inici de la Festa de Sant Joan, que anirà a càrrec d'en Ceballot, el Drac de la Colla de Drac i Diables de Montornès

També hi haurà tallers de DJ, break, grafit, màscares i maquillatge entre d'altres. I a la nit, 22.30 h, es farà una sessió de cinema interactiu de terror amb la projecció de la pel·lícula El Internado.

Aquests dies els dinamitzadors de l'Espai Jove del Centre Juvenil Satèl·lit desenvolupen activitats a les places i espais públics del municipi. L'equipament manté el servei d'informació juvenil, d'aules d'estudi, de noves tecnologies, i el suport del personal del departament per atendre i assessorar els joves que s'hi adrecin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.