Festes populars i fires

SANT ANTONI DE CALONGE, PALAMÓS i VALL-LLOBREGA (Baix Empordà)

Menú de la Gamba

Amb tot el gust

Divuit restaurants de l'Associació de la Badia el Plat Blau han preparat un menú especial que convida a degustar les gambes de Palamós. Tot i que de gambes se'n pesquen durant tot l'any, ara començarà l'època en què se n'aconsegueixen més captures i exemplars més grans. Aquesta gamba, d'un color vermell intens, és molt apreciada per la seva carn molt fina i saborosa. El menú inclou un entrant amb torrades amb tomàquet i anxoves, un plat de gamba mitjana fresca de Palamós i fideus rossejats amb allioli negat, a més de postres, cervesa o vi i cafè.

El Menú de la Gamba és una de les tres propostes que organitza aquesta associació per promocionar la gastronomia amb productes locals de qualitat a preus ajustats. El Menú de l'Olla de Peix, de febrer a abril, i el Menú de l'Escamarlà, d'octubre a desembre, completen aquesta oferta gastronòmica.

Fins al 15 de juliol. Preu menús, 38 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona