Educació

Eva Dénia tanca la 27ª Setmana Cultural de l'Escola d'Adults de Torrent

Centenars de persones han participat de les activitats programades en aquest període de remat del curs

Divendres, 22 de juny, es celebrarà la darrera activitat de la Setmana Cultural de l'escola d'Adults de Torrent. Aquest dia, serà la música qui ocupe un lloc destacat a la programació de la setmana.

A les 21.30 hores es realitzarà a L'Hort de Trenor la nit de la música, amb sopar i actuació d'Eva Dénia Trad Quartet. Amb arranjaments i lletres originals, el seu repertori repassa alguns dels estils més arrelats en la tradició musical valenciana, com ara fandangos i malaguenyes, romanços, cançons de bressol, seguidilles, jotes, cants de batre i cant d'estil.

Al llarg de tota la setmana, l'Escola d'Adults de Torrent ha vingut organitzant variades activitats en el context de la seua XXVII Setmana Cultural. Dilluns, dia 18, s'inaugurà la setmana amb un audició poètica de l'alumnat i l'exposició “Un treball permanent” sobre els treballs realitzats al llarg del curs pels diferents tallers ocupacionals i d'oci. Dimarts, dia 19, es va realitzar a L'Hort de Trenor una mostra de treballs oberts a tot el públic i un posterior sopar i nit de contes, amb l'actuació de “Dos pa'l sac”. Dimecres es va celebrar la nit del cinema a L'Hort de Trenor, amb sopar i projecció de la pel·lícula “La gvuerra dels botons”, de Christophe Barratier. Hui dijous s'hi viu un viatge cultural a la ruta de les tres cultures de Xelva. Divendres, serà el dia de la música, amb un nou sopar a L'Hort de Trenor i l'actuació d'Eva Dénia Trad Quartet.

Durant tota la setmana, centenars de persones han participat en aquestes iniciatives formatives i culturals. Durant el curs que ara finalitza, més de 1.700 persones han participat en algun dels 90 cursos i tallers de l'Escola d'Adults de Torrent (formació bàsica, graduat en educació secundària, accés a formació professional i a la universitat, castellà, valencià, anglès, francès, informàtica, i diferents cursos ocupacionals i d'oci: ceràmica, pintura, dibuix, restauració de mobles, teràpies manuals, relaxació, ioga, vitralls, fotografia, imatge digital...). Aquest Centre Públic de formació de persones adultes desenvolupa a més a més un variat programa de dinamització social i cultural.

Eva Dénia

Redacció

La cantant, guitarrista i lletrista Eva Dénia (Gandia, 1960) és un dels valors consolidats del panorama musical valencià. Als seus inicis, a principis de la dècada dels 90 del segle passat, va interpretant clàssics del jazz amb alguns dels músics més representatius del jazz valencià. Ha treballat també intensament la música brasilera i arranjaments del cantautor francès Georges Brassens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.