Societat

Un home mor en un xoc frontal a la N-240 a Juneda

La víctima mortal és un home de 75 anys i veí d'Aitona

El conductor de l'altre vehicle implicat en l'accident ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida greu en un xoc frontal que ha tingut lloc aquest dimarts a la carretera N-240 a Juneda. La víctima mortal és un home de 75 anys i veí d'Aitona.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts d'onze del matí quan, per causes que s'investiguen, una furgoneta i un turisme han xocat frontalment al punt quilomètric 76 de la carretera N-240. El conductor del turisme ha mort arran de la topada, mentre que el de la furgoneta ha patit ferides greus i ha estat traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Quatre dotacions dels Mossos, cinc vehicles de Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han treballat al lloc dels fets, que no han causat complicacions del trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.