Societat

Sant hilari sacalm

La 26a Festa de l'Estiuejant, avui

La 26a Festa de l'Estiuejant de Sant Hilari Sacalm se celebra avui i el dimecres dia 8 d'agost acollirà la festa de l'estiuejant, a la Placeta.

Els actes que hi ha programats per aquesta jornada s'inicien a les onze del matí amb una trobada a l'ermita del Nen Jesús de Praga. A la tarda, a les sis, es donarà a conèixer el nom de la persona homenatjada com a estiuejant de l'any. Aquest acte estarà presidit per l'alcalde de la població, Robert Fauria, i la regidora de Benestar Social, Núria Navarro. Un cop es faci públic el nom de la persona escollida, l'alcalde li lliurarà la Guitlla d'Or de Sant Hilari, en reconeixement a la llarga relació que aquesta persona ha tingut amb el poble de Sant Hilari. La festa de l'estiuejant acabarà amb l'actuació d'un grup d'havaneres, i amb coca i cava per a tothom. Les activitats del primer Estiu Jove continuen avui a la Casa de Cultura i acabaran el divendres.

El Punt



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.