Societat

trànsit

Quatre menors morts en dos xocs a Sant Cugat i Navarra

Jornada tràgica a les carreteres per la mort de quatre menors d'edat en dos accidents de trànsit. El primer va tenir lloc a l'AP-7 a l'altura de Sant Cugat del Vallès, quan un camió que circulava en direcció Martorell va encalçar, per causes que encara s'investiguen, el vehicle en què viatjaven els infants. Un dels nens va morir a l'acte i l'altre va ser traslladat a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on va perdre la vida hores després. En el mateix sinistre van resultar ferits un nen i dos adults més, tots de caràcter lleu. L'accident va obligar a tallar durant hores dos carrils de la via i va provocar retencions de fins a vuit quilòmetres.

Els altres dos menors morts ahir en un altre sinistre són dos germans –un nen de quatre anys i un nadó de mesos– membres d'una família d'Esparreguera (Baix Llobregat). Viatjaven per l'AP-68 en direcció Barcelona quan, a l'altura de Corella (Navarra), el seu vehicle es va descontrolar per causes desconegudes i es va precipitar per un terraplè de diversos metres d'altura fins a estavellar-se contra un arbre. La mare, de 35 anys, conduïa el vehicle i va resultar ferida de molta gravetat, tot i que no es tem per la seva vida. El pare, de 39 anys, que ocupava el seient del copilot, va sortir disparat del vehicle i va quedar en estat greu, però també fora de perill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.