Urbanisme

Acaben les obres a la BP-1241 a Gallifa per fer-la més segura

La Diputació de Barcelona ha finalitzat les obres de reordenació de la travessera de la carretera BP-1241 a Gallifa, entre el PK 9+300 i el PK 9+400. Les obres tenien per objectiu modificar la percepció de l’entorn per tal que el conductor augmenti la seva atenció i en conseqüència redueixi la velocitat, i, de l’altra banda, que hi hagués un espai segur pels vianants tant a la zona del restaurant com al tram on la vorera és inexistent. L’actuació ha costat 22.385 euros.

És per aquest motiu que s’ha reduït la calçada a un sol carril de circulació, amb pintura i senyalització vertical, sense intervenir en voreres i cunetes existents. També s’ha regulat la prioritat de pas mitjançant la instal·lació de senyalització vertical.

L’actuació ha permès col·locar dos illots deflectors a banda i banda de la travessera, que tenen l’objectiu de forçar la reducció de velocitat; s’ha pintat sobre calçada l’ampliació de la vorera; s’han col·locat jardineres al límit entre la calçada i la vorera per evitar que aparquin vehicles; i, finalment, s’han substituït i reubicat, a un entorn mes proper al nucli, els senyals de poblat i de velocitat màxima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia