Urbanisme

Enllestida la reforma de la passera de l’estació dels FGC a Les Fonts de Terrassa

El barri de Les Fonts de Terrassa ja té en funcionament la passarel·la d’accés que comunica amb a l’estació dels FGC després d’acabar-se els treballs de rehabilitació que han durat tres mesos i que han suposat una inversió de gairebé 400.000 euros. L’obra forma part de paquet d’actuacions que es financen a través dels fons europeus Next Generation 2. Dissabte l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de diversos membres del consistori, a més del president de l’associació veïnal de Les Fonts, Francisco Contreras; el president de l’associació de Propietaris i Veïns de les Fonts, Joan Valcàrcel; i altres membres de l’entitat; van fer la visita amb motiu de la fi del projecte d’adequació de l’accessibilitat i la millora d’aquesta infraestructura. L’acte va comptar amde la Colla Gegantera de Les Fonts, La Llar de la Gent Gran de Les Fonts, la Unió Esportiva de Les Fonts i l’entitat El Rusc.

Les obres van començar el 3 de juny i han consistit en fer més accessible l’estructura, així, s’han retirat els llistons de fusta vells i s’ha substituït per un paviment millor, antilliscant; a més s’ha netejat i repintat la passarel·la. L’estructura es va dissenyar el 1999, i té un total de 90 metres de llargada, i s’hi van detectar problemes de conservació i durabilitat per l’oxidació de l’estructura metàl·lica. En els últims temps també s’havien produït caigudes d’usuaris produïdes per la humitat i el paviment de fusta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia