Urbanisme

Urbanisme

L’antic Col·legi Sant Josep de Tortosa serà un espai per a les entitats

La Comissió d’Urbanisme també dona llum verda al desenvolupament d’un nou sector d’activitat a Gandesa

L’antic Col·legi Sant Josep de Tortosa es transformarà en un equipament públic destinat a les entitats. La Comissió territorial d’urbanisme de les Terres de l’Ebre ha aprovat una modificació del Catàleg d’edificis i conjunts urbans i rurals de caràcter històric, artístic i ambiental impulsada per l’Ajuntament que permetrà la rehabilitació. El conjunt es troba barri del Rastre, entre el carrer Callao i el límit amb la muralla del Rastre i té una superfície construïda d’uns 8.825m2. L’espai actualment es troba en desús, amb algunes edificacions força degradades. Amb la modificació del Catàleg que impulsa l’Ajuntament, es descataloga una part del conjunt i s’assigna a la resta la qualificació d’equipament. De fet la part descatalogada – l’edificació situada a la part posterior del pati de la planta primera– és la que es troba en més mal estat. La resta es manté com a bé cultural d’interès local.

La Comissió també ha donat llum verda al desenvolupament d’un nou sector d’activitat econòmica a Gandesa, a continuació de l’actual polígon La Plana, que funcionarà, de fet, com una ampliació. El sector La Plana, promogut per l’INCASÒL, es troba ocupat per una varietat d’empreses i ja no disposa de parcel·les lliures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia