Educació

Protesta de l'escola de Banyeres davant el Consell Valencià de Cultura

Ana Noguera, Glòria Marcos i Josefa Frau, s'han interessat pels motius de la comunitat educativa del CEIP Alfonso Iniesta

Una representació de pares i mares convocats per l'AMPA del CEIP Alfonso Iniesta ha desplegat una pancarta davant l'Ajuntament de Banyeres de Mariola per a dir no a la supressió dels huit mestres que ha patit el centre. La protesta s'ha fet coincidir en el moment que han arribat els membres del Consell Valencià de Cultura que s'han reunit hui, 30 d'abril, a Banyeres de Mariola de manera extraordinària.

El president del Consell, Santiago Grisolia, així com la majoria dels consellers han passat per davant dels concentrats sense parar cap atenció, però tres dels membres, Ana Noguera, Glòria Marcos i Josefa Frau (totes tres exdiputades de les Corts Valencianes), s'han apropat una darrere l'altra als concentrats per a interessar-se pel motiu de la protesta.

Tant Ana Noguera com Josefa Frau han conversat amb els pares i les mares i han volgut transmetre la seua solidaritat públicament. Glòria Marcos, abans d'entrar a l'Ajuntament, ha dit als portadors de la pancarta que faria constar en aquesta reunió del Consell Valencià de Cultura els motius de la protesta del CEIP Alfonso Iniesta, a la qual cosa els manifestants han contestat amb un llarg aplaudiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.