Educació

Alacant acull la cloenda del curs 2012-2013 de la regió universitària Vives

Les 21 universitats de la Xarxa retran sengles homenatges al lingüista i dialectòleg Joan Veny i, a títol pòstum, a l'anterior rectora de la Universitat de les Illes, Montserrat Casas

El rector Manuel Palomar va assumir la presidència de la Xarxa el passat dia 1 de juliol

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acollirà el proper divendres 12 de juliol, a les 12.30 h a la sala polivalent l'acte de cloenda del curs 2012-2013 a les universitats dels territoris de parla catalana, que coincideix amb el relleu en la presidència de la Xarxa, assumida el passat dia 1 pel rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar. En el marc de l'acte, les 21 universitats de la Xarxa Vives retran sengles homenatges al lingüista i dialectòleg Joan Veny i, a títol pòstum, a l'anterior rectora de la Universitat de les Illes Balears, Montserrat Casas.

El reconeixement de les 21 institucions d'educació superior de la Xarxa es farà palés a través de la imposició de la medalla d'honor de l'associació. El director de Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Josep Massot, i el vicerector i catedràtic de Física Teòrica de la UIB, Jaume Carot, llegiran respectivament les laudatios de Veny i Casas. A més de la realització dels homenatges, durant l'acte de cloenda del curs es lliuraran els premis de comunicació científica Joan Lluís Vives, corresponents a la catorzena edició de la convocatòria. Els guardons són convocats des de 1999 per la Xarxa Vives amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la UV.

Abans d'aquest acte, des de les 9 h, tindrà lloc al MUA una reunió del consell general de rectors i rectores de la Xarxa Vives, i posteriorment es procedirà a la descoberta d'una placa en memòria de la rectora Casas, a l'exterior del Museu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.