Societat

La recepta

Fresc, festiu i amb vistes

RAFFA GELATI és un dels locals de denominació tarragonina on podem tastar la versió gelada de la beguda típica de Santa Tecla

Diuen que quan Tar­ra­gona acaba les fes­tes de Sant Magí, tots els seus veïns el que fan és comp­tar els dies fins la festa grossa de Santa Tecla, a finals de setem­bre, quan les nits de gresca van acom­pa­nya­des de l'ine­lu­di­ble bar­ri­let ple de mama­deta, una com­bi­nació de gra­nis­sat de lli­mona amb el licor de Char­treuse tant groc com verd. Men­tre no arriba el setem­bre, però, una bona opció per fer pas­sar l'espera és tas­tar el gelat de mama­deta que ela­bora la gela­te­ria local Raffa Gelati i que es pot tas­tar al seu local al Balcó del Medi­ter­rani. Si es pre­fe­reix, també hi és dis­po­ni­ble el gelat de Char­treuse.

a.p.

Recepta: Gelat de mamadeta.
Raffa Gelati. Rambla Nova, 6. Tarragona
INGREDIENTS:
Base de crema blanca amb suc natural de llimones i Chartreuse verd.
Raffa Gelati està situat a tocar de la barana del Balcó del Mediterrani, on locals i turistes van a “tocar ferro” i admirar les vistes. Tenen un segon local al Serrallo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.