Societat

Un tren Alvia amb 350 passatgers queda avariat a l'Espluga de Francolí

Els passatgers han pogut continuar el viatge després de ser transbordats a un nou comboi

Els trens de les línies R14, R15 i R16 pateixen retards per falta de subministrament elèctric a l'estació de Tarragona

Un tren Alvia que feia el trajecte Irun - Barcelona s'ha avariat aquest migdia a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), segons ha informat Renfe.

El tren ha patit una varia al pantògraf i poc després de tres quarts d'una del migdia ha quedat aturat a l'alçada de la població de la Conca de Barberà amb 350 passatgers.

La companyia ferroviària ha traslladat un comboi buit fins al lloc per realitzar el transbordament de passatgers per poder cobrir la resta del viatge. La circulació de trens a la línia d'alta velocitat no ha quedat afectada.

D'altra banda, tres línies de Rodalies, la R14, R15 i R16, pateixen retards des del voltant de les dues del migdia per una falta de subministrament elèctric a l'estació de Tarragona. La R15 i R16 acumulen retards de fins a 35 minuts. Així mateix, els trens de la R3 també circulen amb retard a causa de les condicions meteorològiques adverses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia