ARTESA DE SEGRE (Noguera)

Fira de Sant Bartomeu

Que bona!

Aquesta és l'expressió que els orga­nit­za­dors de la fira de Sant Bar­to­meu volen escol­tar de boca dels visi­tants. I és que de nou s'aposta per poten­ciar el ves­sant gas­tronòmic de la mos­tra, amb nove­tats com la cuina del for­matge, la jor­nada sobre la carn de conill, el con­curs El Conill a la Cuina i una xer­rada sobre Edu­cació del gust, conduïda per Slow Food Ter­res de Lleida.

Recre­ació

Més enllà de la gas­tro­no­mia, es pro­po­sen altres nove­tats, com ara una recre­ació del moment de la cessió del pri­vi­legi per fer fires i mer­cats que va ator­gar Alfons el Magnànim.

Del 21 al 23 d'agost. Horaris del recinte firal: dia 22, d'11 a 21.00 h i dia 23, de 10 a 21.00 h. Tiquets: dinar a la plaça, 5 euros; paella a casa, 3 euros; tast de vins i oli, 1 euro; cuina del formatge, 1 euro; Slow Food, 1 euro i degustacions, 8 euros.

ALGUNES DADES

Números
11.500 m² de fira
190 expositors
18.000 visitants
Sectors
Automoció, maquinària agrícola, productes artesans, envelat comercial i de serveis, zona dels melons, espai infantil, zona de degustacions, zona de germanor, espai de vins de la DO Costers del Segre i escenari de la fira per a les actuacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.