Societat

Més d'un centenar passatgers evacuats d'un tren de la línia R3 a les Franqueses del Vallès

Una avaria a la catenària de la línia Barcelona-Vic interromp la circulació ferroviària entre Granollers Canovelles i el Figaró

Renfe habilita un transport alternatiu per carretera

Més d'un centenar de passatgers d'un tren de la línia R3 de Rodalies han hagut de ser evacuats a causa d'una incidència tècnica a Les Franqueses del Vallès. Una avaria a la catenària de la línia Barcelona-Vic ha interromput la circulació ferroviària entre les estacions de Figaró i Granollers Canovelles.

L'avaria s'ha produït cap a un quart de deu de la nit a l'altura de la Garriga i ha afectat quatre trens afectats per l'avaria. A la resta de la línia hi ha retards que poden superar l'hora.

Un dels combois, que havia sortit de l'Hospitalet de Llobregat i que havia d'arribar a Ripoll a les 22.06 hores, ha quedat aturat a les Franqueses del Vallès, al tram situat darrera de l'Ajuntament. Segons ha informat la Policia Local de d'aquesta localitat, tots els afectats han pogut sortir del tren sense cap incidència i no hi ha hagut cap ferit.

Els passatgers han estat traslladats a un autobús per pogut continuar el viatge per carretera cap a les seves destinacions.

En la incidència han treballat efectius dels Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local.

Un altre tren amb sortida a la Tour de Querol i arribada a l'Hospitalet de Llobregat a les 21.56 hores s'ha aturat a l'estació de Centelles. El tercer, que feia el recorregut de Vic a l'Hospitalet de Llobregat, s'ha quedat a l'estació de Centelles. I, finalment, un tren que havia de sortir de L'Hospitalet i arribar a Vic a les 22:08, s'ha aturat a l'estació de Granollers Canovelles.

Tècnics d'Adif i Renfe treballen per solucionar l'avaria el més aviat possible. La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha activat la prealerta del Ferrocat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia