Societat

Renfe Rodalia lliura una beca de transport a cinc estudiants de la Universitat d'Alacant

Una any més, la Universitat d'Alacant i Renfe Rodalia han lliurat a cinc estudiants una beca que consisteix en un abonament de transport per a un trimestre d'aquest curs acadèmic.

L'acte, que ha tingut lloc aquest matí al campus de la UA, ha comptat amb la presència de Rafael Muñoz, vicerector de Campus i Sostenibilitat, José Pérez, cap del Nucli de Rodalia de Múrcia i Alacant, i Paqui Franco, membre del Quadre Tècnic de Producció de la Gerència de Mercat Est Nucli de Rodalia de Múrcia i Alacant.

Una acció que, per als premiats Felicidad Milla, Sergio Miñano, Andrea Morant, Yhoelma Paniagua i Alejandro Pablo Trujillo, suposa un gran estalvi que oscil·la entre els 80 i 300 euros per trimestre, depenent de la població d'origen.

Rafael Muñoz ha agraït Renfe Rodalia “l'aposta pel transport públic i col·lectiu” que reforça el projecte de mobilitat sostenible de la UA. En aquest sentit, José Pérez ha afegit que seguiran treballant en la millora de les infraestructures “amb l'ànim de donar servei a la demanda i les necessitats d'accés de la comunitat universitària”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia