territori

Els Xiquets de Reus estrenen el 5 de 7 al Vendrell

La colla reusenca ha actuat, aquest diumenge al migdia, a la plaça Vella del Vendrell, acompanyant la colla local, els Nens del Vendrell i els Bordegassos de Vilanova.

Els de la camisa avellana han començat la diada amb un 3 de 7 que ha anat seguit del primer 5 de 7 de la temporada i han acabat amb un 4 de 7. Els Xiquets segueixen treballant per a poder portar aviat a plaça el 2 de 7 i les estructures bàsiques de 8 pisos.

Pel que fa als Nens del Vendrell, han aprofitat la diada a casa seva per a estrenar la temporada amb un 2 de 7, un 4 de 8 i un 7 de 7, mentre que els Bordegassos han portat a plaça castells de 7 i 7 i mig.

La propera actuació dels Xiquets de Reus serà diumenge 19 d’abril al migdia, a la Plaça del Rei de Tarragona, els reusencs actuaran amb els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i la Colla Vella Xiquets de Valls.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]