Societat

El càsting de la Bisbal presenta menys cues

La tria de figurants de la Bisbal per a ‘Ocho apellidos...' es fa més serenament

La tercera tria de figurants per a la segona part de la pel·lícula Ocho apellidos vascos, que es va fer ahir a la Bisbal, es va viure amb més serenitat, amb moltes cues però més escalonades des del matí. La Roser, la Cristina i la Iolanda, de Torroella de Montgrí, van matinar amb quatre amics més. Eren poc més de les deu quan els organitzadors treien la cinta que impedia l'accés fins a la porta mateixa de les oficines de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà i les feien entrar. La Roser explicava que treballa del que pot i que aquesta és una oportunitat per a ella per continuar tirant endavant. “M'han preguntat si tenia disponibilitat horària. I tant, si en tinc! Per això era aquí a les sis del matí.” En Quim havia arribat a quarts de deu i marxava cap a dos quarts d'onze. Explicava a la sortida que li havien demanat si sabia tocar algun instrument i si sabia ballar sardanes. “Que ja ens trucaran, ens han dit”, explicava. La cua estava ordenada per unes tanques que, des de sota les voltes, s'allargaven fins a dins mateix de la plaça. La gent va anar arribant a poc a poc i es va anar acumulant a la cua. Un empleat del Consell va repartir fulls entre els primers de la cua i els explicava alguns detalls com ara el que es paga per fer de figurant i la disponibilitat horària necessària.

L'Ajuntament de Llagostera ha traslladat el càsting d'avui al local social de La Caixa, a l'Oficina de Turisme de l'Estació, a davant del CAP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia