Educació

Estudiants alemanys fan un intercanvi a Ontinyent

En total són 20 joves estudiants de la ciutat de Gemeinde Gorsskrotenburg els que estan durant una setmana a aquesta vila de la Vall d'Albaida

Un grup d'estudiants alemanys que es troben d'intercanvi educatiu a Ontinyent han estat rebuts a l'Ajuntament per l'Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i la regidora Rebeca Torró.

En total són 20 joves estudiants de la ciutat de Gemeinde Gorsskrotenburg els que estan durant una setmana a Ontinyent, pernoctant a cases d'alumnes del Col·legi La Concepció d'Ontinyent que participen d'un intercanvi cultural pel qual van visitar al seu torn alemany el passat mes de març.

Els i les estudiants acudien al despatx d'alcaldia acompanyats dels professors del seu centre d'origen que els acompanyen durant el viatge, així com per representants del Col·legi La Concepció, i realitzaven preguntes en castellà a l'alcalde sobre els atractius d'Ontinyent, la seua indústria o el funcionament de l'Ajuntament.

Al programa d'activitats previst per a estos dies, els estudiants alemanys visiten indrets d'Ontinyent com el casc antic i el Pou Clar, així com vàries empreses, per a posteriorment realitzar desplaçaments a altres localitats de La Vall d'Albaida i la ciutat de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]