Societat

Es mantenen restriccions al Port de Barcelona davant la persistència de la boira

La boira s'instal·la aquesta tarda a la bocana sud, la més propera a l'aeroport

Els creuers que han entrat tard a la infraestructura per culpa del fenomen surten a partir de les deu de la nit

El Port de Barcelona continua operant amb restriccions a causa de la boira que durant tot el dia ha afectat les seves instal·lacions.

La mala visibilitat provocada pel fenomen meteorològic ha obligat a tancar la instal·lació durant sis hores aquest dilluns al matí. A dos quarts d'una del migdia s'ha pogut reobrir la infraestructura parcialment, i han pogut entrar els creuers que estaven previstos. Els ferris han entrat a la tarda.

Al vespre la boira s'ha instal·lat a la bocana sud, la més pròxima a l'aeroport, fet que ha obligat a mantenir l'activitat restringida. A aquella hora quedava un portacontenidors i quatre car-carriers (vaixells de grans dimensions de transport d'automòbils) per entrar al port, i hi anaven entrant quan se'ls donava l'ordre.

Pel que fa als creuers, el fet d'haver arribat més tard a Barcelona ha obligat a demorar l'hora de sortida, que està previst que sigui a partir de les deu de la nit, segons ha informat Ports de Barcelona.

Des de les sis del matí i fins al migdia hi ha hagut set creuers i un ferri afectats. Els set creuers porten més de 20.000 passatgers i són el Costa Diadema de la companyia Costa Cruceros, l'Aidablu d'Aida Cruises, Splendour of the Seas de Royal Caribbean, Sovereign de Pullmantur, Island Escape del grup Tui, Club Med 2 de V. Ships i Costa Neoriviera de Costa Cruceros. El ferri afectat és el Tenacia de la companyia Acciona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia