Societat

Cita estatal a Cabra dels fans de la sèrie ‘Mazinger Z'

La urbanització Mas del Plata de Cabra del Camp serà el marc avui de la primera trobada de fans de Mazinger Z de l'Estat. Es farà, a partir de les onze del matí, a la plaça on hi ha la reproducció del personatge de la sèrie d'animació, que es va veure per primer cop a TVE el 1978 i en català el 1998 al Canal 33.

Durant tot el dia hi haurà música dels anys setanta, parades de samarretes i còmics, presentacions de llibres i un concert. Una de les activitats previstes serà el bateig de la plaça on hi ha el robot Mazinger Z amb el nom d'Alfredo Garrido García.

Es tracta de qui va ser el cantant del tema principal de la sèrie Mazinger Z i autor de les sintonies d'altres sèries d'animació, com Marco, Vickie el Vikingo, La Abeja Maya i Tarzan. També és autor de l'himne del mundial de futbol del 1982, interpretat per Plácido Domingo, i ha escrit composicions per a cantants com Nino Bravo i ha estat productor i director artístic del segell Philips d'artistes com Luz Casal, Camarón de la Isla i Paco de Lucía.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]