Educació

La Universitat d'Alacant inaugura la cartoteca

La nova sala segueix la línia de les sales específiques de pràctiques per àrees de coneixement, en aquest cas per a investigació i docència de Geografia

Com ja va passar amb la Sala de Judicis de la Facultat de Dret, inaugurada recentment, o la de Simulació Clínica de la Facultat de Ciències de la Salut, la Universitat d'Alacant inaugura hui dijous 26 de novembre, l'Aula Experimental de Geomàtica, Cartografia i SIG.

Especialment pensada per a estudiants i investigadors de Geografia, la nova sala s'ha ubicat a l'edifici d'Instituts, molt propera a la Biblioteca dedicada a aquesta branca de coneixement i l'Institut Interuniversitari de Geografia.

La inauguració de les instal·lacions tindrà lloc a les 10.30 hores i comptarà amb la presència del rector, Manuel Palomar, el vicerector de Campus, Rafael Muñoz i el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan Mesa.

Després de la inauguració de la Cartoteca, la comitiva es traslladarà a la Biblioteca General on es visitaran les obres de condicionament dutes a terme a la Sala 24 hores, la Mediteca i el taulell de la Sala de Préstecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.