Educació

societat

La universitat ret homenatge a les víctimes de Freginals

La comunitat universitària es va aplegar ahir al paranimf de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB) per retre un homenatge institucional a les víctimes de l'accident d'autocar de Freginals, que va posar fi a la vida de catorze estudiants el 20 de març passat. La cerimònia va ser presidida pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el rector de la UB, Dídac Ramírez, i va tenir la presència de nombroses personalitats, entre les quals l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. A l'acte hi van assistir deu de les famílies de les víctimes, la majoria de nacionalitat italiana, així com nombrosos professors i estudiants, que, en molts moments, no van poder reprimir l'emoció.

En el seu parlament, Puigdemont va mostrar el seu pesar per la tragèdia, però va remarcar les mostres de solidaritat que el fet va desfermar. “Enmig de les hores tristes va sorgir el millor que tenen les societats decents”, va dir el president, que va lloar “l'esforç per superar les conseqüències de l'accident” que van fer moltes persones. La germana d'una de les víctimes va prendre la paraula per demanar més seguretat en els transports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia