Societat

Vagons mig plens en el nou servei d'estiu del Tren dels Llacs

El nou servei d'estiu del Tren dels Llacs, entre Lleida i la Pobla de Segur, es va posar en marxa ahir gràcies a la incorporació dels nous combois que sí que disposen d'aire condicionat. Fins ara, el servei s'aturava durant l'estiu, ja que el tren històric no disposava de climatització, a diferència de les noves unitats. El retard en l'estrena dels nous trens per requeriments burocràtics de l'Estat (i que ja va obligar a aturar el servei durant dos caps de setmana) va fer que ahir el comboi turístic anés inusualment mig ple, ja que l'ocupació durant la resta de la temporada és del 99%, segons Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). El motiu ha estat el poc temps disponible per comercialitzar-lo.

El dissabte, dia 20 d'agost, el trajecte el tornaran a fer les màquines històriques dels anys seixanta que normalment fan el recorregut.

El Tren dels Llacs està en servei des del 2009 per iniciativa conjunta de FGC i la Diputació de Lleida, i enguany espera superar els 7.000 viatgers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia