Administracions

Vilafant dóna el vistiplau a les noves ordenances

El govern va trobar el suport dels tres regidors d'ERC, mentre que els tres de CiU i el del PP es van abstenir

Augmenta el nombre de bonificacions

El govern de Vilafant va trobar complicitat en tots els grups a l'oposició i va poder tirar endavant les ordenances fiscals per al 2017. El govern que encapçala Consol Cantenys va trobar el suport directe dels tres regidors d'ERC, mentre que els de CiU i el del PP van evitar votar-hi en contra.

El govern de Vilafant va decretar la congelació dels impostos i les taxes amb vista a l'any 2017. Les novetats respecte a l'any anterior són en les bonificacions. Respecte a l'IBI, aquest any es proposa bonificar un 50 per cent l'habitatge de protecció oficial, efectuar un recàrrec d'un 50 per cent per als habitatges desocupats que siguin propietat de bancs.

També es va aprovar subvencionar famílies en situació econòmica vulnerable i amb atur de llarga de durada. Quant a l'impost de vehicles, es va donar el vistiplau a la bonificació del 50 per cent a vehicles de gas i també als elèctrics i híbrids. També es va acordar bonificar un 50 per cent les noves activitats empresarials i professionals al municipi durant cinc anys i deixar exemptes de pagar la taxa de llicència d'activitats les persones en situació d'atur de llarga durada.

En el mateix ple es va aprovar també, en aquest cas per unanimitat, el pla director de l'aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia