Administracions

Ajuts a set municipis per la tempesta del setembre

El Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge destinarà uns 500.000 euros als ajuntaments dels municipis lleidatans que van tenir danys i destrosses a conseqüència de les importants tempestes del 23 de setembre, segons va anunciar ahir la consellera Meritxell Borràs. El departament ha rebut les peticions de set municipis de les comarques del Segrià, la Noguera i del Pallars Jussà.

Les tempestes, amb molta precipitació en poca estona i en alguns casos acompanyades de pedra, van provocar inundacions i destrosses en municipis del Baix Segre, com és el cas de la Granja d'Escarp, Aitona, Seròs i Massalcoreig, tot i que la localitat amb unes pitjors conseqüències va ser la ciutat de Balaguer, on va provocar el tall del Pont Nou, inundacions en baixos i l'ensorrament parcial d'una casa, entre altres desperfectes. Les fortes pluges també van arribar a la comarca del Pallars Jussà, com és el cas de Tremp.

Altrament, la consellera va recordar que des de Governació es va oferir suport jurídic i assessorament a la seixantena d'ajuntaments que van rebre requeriments de les subdelegacions del govern de l'Estat a Catalunya per haver obert el 12-O. No va poder concretar quants consistoris han sol·licitat aquest suport, i va remarcat la tasca de l'AMI i l'ACM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona