L'Estat aprova els primers projectes del nou fons estatal a la comarca

El secretari d'estat de Cooperació Territorial, Gaspar Zarrías, ha signat la resolució que aprova els primers 135 projectes presentats pels ajuntaments de tot l'Estat al nou fons per a l'ocupació i la sostenibilitat local. Entre les obres, n'hi ha vuit de presentades per consistoris del Vallès Occidental, concretament, Sabadell i Santa Perpètua.

En el cas de la cocapital, el Ministeri de Política Territorial ja ha donat el vistiplau als projectes d'eficiència energètica i reducció de consum dels enllumenats dels carrers Mart, Lusitània, Jaume I, via Aurèlia i la ronda Collsalarca; a la construcció d'un nou col·lector al carrer Quebec –1,8 milions–, i a la instal·lació dels nous sistemes de telegestió per reduir el consum del reg de les zones verdes –100.000 euros.

Dos més a Santa Perpètua

Pel que fa a Santa Perpètua, l'Estat ha aprovat la partida de 60.930 euros per a nous equips informàtics del pla de modernització local i al pla de renovació de la xarxa de distribució d'aigua i altres serveis al barri de la Florida, pressupostat en prop de 700.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.