Administracions

El cap de llista del PDeCAT, nou alcalde de Pals

Substitueix Sílvia Monar en compliment d’un pacte signat a l’inici del mandat

Sergi Brull (PDeCAT) ha estat investit alcalde de Pals, en substitució de Sílvia Monar, en compliment del pacte de govern signat entre les formacions de Junts per Pals-AM i el PDeCAT a l’inici del mandat actual. Brull pren el relleu a l’alcaldia per al que queda de mandat després de la renúncia de Sílvia Monar al càrrec. Monar manté les àrees de Turisme, Comerç, Empresa i Ocupació, mentre que Sergi Brull, a banda de l’alcaldia, assumeix Governació i continuarà encapçalant les regidories de Serveis, Medi Ambient i Agricultura.

Rigor i transparència

Sergi Brull ha destacat la “sensibilitat, rigor, proximitat, personalitat i transparència” demostrades “en tot moment” per Monar al capdavant de l’Ajuntament de Pals, i manté el compromís de “seguir treballant plegats com fins ara per fer del nostre un poble pròsper i adaptat a les necessitats de tots els veïns del municipi”. En aquest sentit, Brull marca com a objectius prioritaris fins al final d’aquest mandat “augmentar l’eficiència i l’eficàcia de l’administració”.

Per la seva part, Sílvia Monar es mostra “orgullosa” d’haver pogut representar el poble i de treballar pel municipi. “He complert un somni. Però no marxo. Seguiré des de les àrees de Turisme, Comerç, Empresa i Ocupació complint el mandat que ens han encomanat els veïns per fer de la nostra una vila referent al territori”, va afirmar. Monar, a més, també va destacar fites aconseguides com ara la posada en funcionament de la llar d’infants.

Un carrer d’un sol sentit

Sílvia Monar, a més, plega de l’alcaldia deixant tancada la redacció del controvertit pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) i una altra obra esperada, la reconversió en carrer de la fins ara carretera Enginyer Algarra. Les obres van començar ara fa uns dies i preveuen reordenar el carrer Enginyer Algarra, que la Generalitat ja ha cedit, per millorar la seguretat i l’espai per als vianants. Un pas per racionalitzar aquest important vial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia