Administracions

Municipal

L’Hospitalet apuja el pressupost del 5,9%

El PSC obté només el suport del PP per a uns comptes de 250 milions, qualificats de poc socials per partits de l’oposició

L’Hospitalet augmentarà el pressupost municipal el 2018 del 5,9%, el que es tradueix en un augment de 14 milions respecte del 2017. El pressupost proposat pel PSC, de 250,4 milions, va sortir endavant pel suport del PP a uns comptes que la resta de l’oposició va qualificar d’opacs, poc socials, amb escassa incidència sobre el dret a l’habitatge i amb pocs avenços en la tarifació social. El govern municipal, en canvi, va defensar un pressupost que, en un context d’incertesa, abordarà la reactivació de l’economia, les polítiques d’inclusió social i l’aposta per la convivència. Els ingressos han experimentat un augment derivat del creixement econòmic i les inversions s’apujaran de 6,5 milions i arribaran a 22,9 milions. Entre d’altres obres, es faran dos casals per a gent gran i es millorarà l’espai públic.

En el ple de divendres es va aprovar també la implantació d’una zona verda i blava d’aparcament al barri de Can Serra, que ha motivat la protesta d’un grup de veïns que consideren que l’aparcament de pagament s’està fent d’esquena al barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia