Administracions

Més de 150.000 euros per al procés participatiu de Platja d’Aro

L’equip de govern de Castell-Platja d’Aro, de CiU i el PSC, vol apostar fort per impulsar el primer procés participatiu dels pressupostos amb una dotació de 150.000 euros.

Un procés que, segons les bases, es vol que sigui realista. Per això, cal que les propostes siguin competència municipal, que donin resposta a una necessitat concreta i que aquesta sigui valorable i viable econòmicament i que tècnicament es pugui dur a terme; que respecti el marc jurídic i legal existent, que no contradigui els plans aprovats i que no comporti un cost suplementari de manteniment més enllà del que l’Ajuntament fa de manera ordinària. A més, tampoc poden comportar la contractació de nou personal, ni poden ser propostes de subvencions o ajuts a entitats o a col·lectius, ni estudis, anàlisis o redaccions de plans estratègics o sectorials.

El procés, que va començar dilluns passat, es clourà quan després de l’estiu es facin les votacions finals. Prèviament hi haurà diverses fases –presentació, valoració tècnica de les propostes i elecció d’aquelles que accediran a la votació final– i a l’octubre començarà la seva execució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia