Els veïns de Sant Pere Molanta diuen que el govern local els «discrimina»

L'associació de veïns de Sant Pere Molanta ha acusat aquesta setmana el govern municipal d'Olèrdola (ApO-PM) de discriminar el nucli i de mantenir una «gestió sectària» dels diners municipals.

En l'últim ple municipal, que es va celebrar dimecres de la setmana passada, l'equip de govern local, amb majoria absoluta al consistori olerdolenc, va aprovar una modificació del pressupost pel 2010 en què incorporava el romanent de tresoreria generat en l'exercici del 2009. En les partides previstes d'inversions pel 2010 l'adequació del local de Moja «va tornar a ser la més important, amb 240.000 euros més». L'entitat veïnal explica que, amb la nova aportació del pressupost, el nucli de Moja rebrà 1.600.000 euros. L'associació afirma que, si a la inversió pel local de Moja s'hi afegeix la instal·lació de la gespa artificial del camp de futbol de Moja que es va fer l'any passat i que va pujar cap a 600.000 euros més, la xifra d'inversions al nucli en aquest darrer mandat puja, pel cap baix, a més de 2.400.000 euros.

L'entitat diu que, amb aquesta gestió dels diners municipals, l'única sortida possible que els queda és «marxar d'aquest municipi o, com a mínim, gestionar els diners» del nucli. L'associació de veïns estudia des de fa mesos la possibilitat d'iniciar un procés d'independència d'Olèrdola o bé iniciar la creació d'una entitat municipal descentralitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona