Administracions

Convoquen el 8è premi Jordi Comas de recerca històrica local

L’autor del treball elegit, a completar un cop rebi el guardó, rebrà 4.500 euros

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Fundació Jordi Comas han convocat la vuitena edició del premi de recerca local que du el nom de l’empresari hoteler, a través de la biblioteca municipal Mercè Rodoreda. Els aspirants hauran de presentar, abans del 5 d’octubre, el projecte de la recerca, en un document de deu planes amb els objectius, la metodologia, el pla de treball, les fonts d’informació i la bibliografia en què es basarà la tesi. La concessió de la beca s’efectua en dos moments: lliurament del premi (2.000 euros) i un cop presentat el treball final i obtingui el vistiplau del jurat (2.500 euros).

De les obres guardonades fins ara, les tres primeres ja han vist la llum –Nit d’Aro, de Xavier Castillón, Guerra i revolució a Castell-Platja d’Aro, de Jordi Bohigas, i Deutors i creditors a l’Edat Mitjana · El rol del crèdit a la comunitat rural de la Vall d’Aro al segle XV, de Xavier Marcó–. Les quatre darreres, sobre el carnaval, Radio Mi Amigo, els masos i el patrimoni etnològic de la vall i el desenvolupament de s’Agaró, estan en procés d’edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia