L'oposició de Cunit denuncia la relació de llocs de treball al TSJC

Els tres grups a l'oposició a l'Ajuntament de Cunit (CiU, ICV i ERC) han presentat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) un recurs contenciós administratiu per demanar la nul·litat de la relació de llocs de treball que el consistori va aprovar el passat mes de febrer. La demanda, que ha estat admesa a tràmit, justifica la petició afirmant que en el document falten aspectes com ara una valoració dels diferents llocs de treball, a més d'un organigrama i una descripció detallada de les responsabilitats i els sous de cada categoria laboral. «Ara mateix hi ha persones a l'Ajuntament de Cunit que tenen la mateixa categoria però que cobren diferent sou», va explicar la portaveu de CiU, Montserrat Carreras.

Les tres formacions consideren que, sense aquesta informació, és impossible «racionalitzar» la plantilla i reduir-ne el cost, i, a més, diuen que afecta també el rendiment dels treballadors municipals. Segons dades de l'oposició, una norantena dels 190 treballadors de l'Ajuntament estan contractats com a interins, sense que s'hagi ocupat encara la plaça corresponent. «Fa tres anys que no es convoca cap concurs públic», va dir Carreras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.