Administracions

La Diputació dona suport al teixit cultural

La diputada Sílvia Paneque (PSC) s’acomiada per anar al Parlament

El ple de la Diputació de Girona va aprovar ahir per unanimitat una moció del PSC per impulsar una nova línia de subvencions i suport econòmic a les persones autònomes i les microempreses del sector cultural de les comarques gironines. “Aplicar mesures de suport específic per a aquestes porcions del teixit cultural de la demarcació ha de contribuir necessàriament a la recuperació efectiva d’un dels motors de l’economia gironina”, va destacar la portaveu, Sílvia Paneque. El ple també va aprovar per unanimitat tres plans de serveis que han de servir per facilitar el control intern, la gestió financera, la dació de fe pública i, en definitiva, l’activitat dels ajuntaments.

Relleu al grup del PSC

La diputada socialista Sílvia Paneque, que deixarà la Diputació per incorporar-se al Parlament, va aprofitar per acomiadar-se, agraint especialment “el treball i respecte de tot el personal, el bon to dels diputats i diputades”, i va assenyalar que “el grup socialista de la Diputació seguirà treballant per l’obertura de la institució a la ciutadania”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia