Administracions

torrelles de llobregat

L'incivisme obliga a tallar l'accés dels vehicles a un punt de recollida de brossa

Veïns de Torrelles i d'altres municipis hi han abocat en excés productes voluminosos i la policia vol dificultar l'accés prohibint-hi entrar amb cotxe

La policia local de Torrelles s'ha vist obligada a impedir l'accés dels vehicles al punt d'emergència, un espai concebut com a suport del servei de recollida dels residus porta a porta i que ha quedat desbordat pel mal ús que n'han fet els veïns de Torrelles i d'altres municipis. Torrelles té un servei de recollida porta a porta de brossa orgànica, inorgànica, bolquers i paper i cartró. La brossa orgànica, la inorgànica i els bolquers es recullen els dimarts, dijous, dissabtes i diumenges, mentre que els veïns poden dipositar a la porta de casa el paper i el cartró els dijous perquè els camions se'ls emportin. A banda, hi ha una deixalleria municipal que obre cada dia perquè es puguin dipositar, als contenidors corresponents, els diferents residus. I com a suport del servei porta a porta s'ha habilitat l'anomenat punt d'emergència, perquè els veïns hi puguin dipositar la brossa per algun motiu excepcional.

L'excepcionalitat, durant aquest mes d'agost, s'ha convertit en una pràctica habitual que ha esdevingut incivisme. En comptes de dipositar-hi brossa orgànica, inorgànica, papers, cartrons o bolquers, el punt d'emergència proper a la gasolinera —un dels dos que hi ha a Torrelles– ha quedat desbordat per residus voluminosos com ara mobles que hi han dipositat, durant aquests dies, ciutadans torrellencs i de localitats veïnes.

El mal ús s'ha detectat durant les primeres setmanes d'agost, fins que aquesta setmana la policia local ha instal·lat tanques a l'accés. S'impedeix així el pas als vehicles amb l'objectiu de dificultar l'abocament de mobles i altres productes voluminosos. L'accés a peu, perquè els veïns puguin fer l'ús habitual de l'equipament, està assegurat. No hi ha encara data per treure les tanques.

LA DATA

25.08.10
L'Ajuntament de Torrelles
informa que ha decidit impedir l'accés dels vehicles al punt d'emergència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona