Administracions

hisenda municipal

Sant Pere Pescador invertirà 845.000 euros

L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ha previst unes inversions per l'any 2011 de 845.000 euros, les quals es destinaran, sobretot, a la construcció dels vestidors del camp de futbol i a la millora de la recollida de les aigües pluvials en un tram del carrer Sant Sebastià.

En el primer cas, les obres estan subvencionades pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (320.000 euros), la secretaria general de l'Esport de la Generalitat (75.000 euros) i la Diputació de Girona (25.000 euros), i en el segon la subvenció arriba a través de del Consorci d'Aigua de la Costa Brava (200.000 euros).

Així ho preveu el pressupost municipal aprovat pel consistori per aquest any, que puja a 3.057.976 euros. En un comunicat, l'equip de govern diu que “aquests pressupostos volen ser sensibles a la situació econòmica”.

Des de l'Ajuntament també es destaca que els pressupostos són la inclusió de l'explotació del pavelló poliesportiu i, en segon lloc, la posada en marxa de la llar d'infants, un cop acabades les obres previstes per a la primavera del 2011. Pel que fa als ingressos, arribaran als 2.226.872 euros, que representa un increment d'un 7% sobre el pressupost inicial del 2010, però que realment significa una davallada d'un 2% respecte dels drets reconeguts del 2010.

L'Ajuntament de Sant pere Pescador assegura que podrà mantenir un índex d'endeutament “raonable” (al voltant del 40%) en relació amb l'endeutament que permet la llei, del 110%. Pujaran les partides de la promoció turística i de l'ajuda a les entitats del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.